> snelle verzending > verzenden vanaf € 3,95 > afhalen op afspraak > boven de € 75,00 gratis verzenden

Verzendkosten en verpakkingskosten

 

Hippedie verzendt momenteel alleen in Nederland, België en Duitsland!

Bestellingen binnen Nederland die in een brievenbus doos passen worden altijd verzonden met track & trace voor €3,95 Pakketpost binnen Nederland geschied via PostNL pakketpost en altijd met track & trace €6,50.

Verzenden in Nederland  is gratis als je boven de 75 euro besteld.

Verzenden binnen België en Duitsland altijd met track & trace € 9,50

 

Levertijd

Wij proberen *altijd binnen 2 dagen te verzenden. Toch kan het voorkomen dat de levertijd iets langer is door invloeden waar we niet altijd grip op hebben, ook kan het voorkomen dat er vertraging is bij het postorderbedrijf.  Mocht het niet lukken binnen een aantal dagen dan wordt u op de hoogte gesteld en zullen wij er uiteraard alles aan doen om de bestelling alsnog spoedig te leveren!

*Tenzij anders is aangegeven, dit staat dan bij een artikel vermeld!

 

Retourneren

Online bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden teruggestuurd naar Hippedie. Graag ontvangen wij een retourmelding via de mail, 

info@hippedie.nl

Het artikel moet onbeschadigd , ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden naar:

Hippedie
Timothee 2, 
1648EB, De Goorn

De retourkosten komen voor rekening van de koper. Wanneer wij de artikelen hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen aan u terugstorten.

Wanneer er met PayPal is betaald, zullen de Paypal betaalkosten bij een volledige annulering of retour van een bestelling op rekening van de klant komen.

U dient zelf het pakket naar een Postnl postkantoor of brievenbus te brengen en het pakket voldoende te frankeren.

 

Bestelling ophalen

Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen. Klik bij het afrekenen op "afhalen". Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, laten wij u weten wanneer de bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Afhalen kan aan de Timothee 2, 1648EB, De Goorn