> Verzenden € 4,95 > gratis boven de € 50 > verzending binnen 1-2 werkdagen


Veelgestelde vragen

 

Hoelang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

Doorgaans verwerken wij de bestelling binnen 1 á 2 werkdagen. Als je voor 12 uur besteld lukt het vaak nog de bestelling dezelfde dag op te sturen en heb je zelfs , mits de bezorgdienst geen vertraging heeft, je bestelling de volgende werkdag in huis.

Binnen welk termijn kan ik retourneren

Je kan je bestelling tot 2 weken bekijken, graag ontvangen wij binnen die 2 weken een mail dat je toch liever wilt retourneren.

Kan ik mijn bestelling ophalen

Jazeker kan dat! Als wij jou bestelling hebben ingepakt, krijg je van ons een mail dat de bestelling afgehaald kan worden.

Hebben jullie een stenen winkel waar ik kan shoppen?

Nee, wij hebben alleen een webshop, het is dan ook niet mogelijk om bij ons te komen shoppen. Wel kan je bestellen en afhalen!

Hoe worden reviews beoordeeld

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.”