Verzendkosten

Hippedie verzendt alleen naar Nederland, België en Duitsland!

Voor bestellingen die in een brievenbusdoos  passen zijn de verzendkosten €3,95. Bestel je onder de €15,- aan artikelen binnen Nederland dan wordt deze verzonden via een gewone brievenbusdoos zonder track en trace en zijn de verzendkosten €3,95. Bestel je boven de de €15,- euro aan artikelen dan wordt deze met een brievenbusdoos met track & trace binnen Nederland verzonden voor €3,95.

Verzenden binnen Nederland via PostNL pakketpost altijd met track & trace € 6,50

Verzenden in Nederland  is gratis als je boven de 75 euro besteld.

 

Verzenden binnen België en Duitsland altijd met track & trace € 9,50

 

Levertijd

Wij proberen *altijd binnen 2 dagen te verzenden. Toch kan het voorkomen dat de levertijd iets langer is door invloeden waar we niet altijd grip op hebben, ook kan het voorkomen dat er vertraging is bij het postorderbedrijf.  Mocht het niet lukken binnen een aantal dagen dan wordt u op de hoogte gesteld en zullen wij er uiteraard alles aan doen om de bestelling alsnog spoedig te leveren!

*Tenzij anders is aangegeven, dit staat dan bij een artikel vermeld!

 

Retourneren

Online bestelde artikelen kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden teruggestuurd naar Hippedie. Graag ontvangen wij een retourmelding via de mail, 

info@hippedie.nl

Het artikel moet onbeschadigd , ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd worden naar:

Hippedie
Timothee 2,
1648EB, De Goorn

De retourkosten komen voor rekening van de koper. Wanneer wij de artikelen hebben ontvangen, zullen wij het bedrag binnen 14 dagen aan u terugstorten.

Wanneer er met PayPal is betaald, zullen de Paypal betaalkosten bij een volledige annulering of retour van een bestelling op rekening van de klant komen.

U dient zelf het pakket naar een Postnl postkantoor of brievenbus te brengen en het pakket voldoende te frankeren.

© 2022 Hippedie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel