Wij houden een grote opruiming met kortingen t/m 60%

Nieuw, stazakken met snoep


We waren al een tijdje op zoek naar nieuwe ideetjes voor de webshop. We willen wat meer persoonlijke spulletjes gaan verkopen. Iets waar mensen zelf een leuke tekst op kunnen bedenken. Ik had wel een van die leuke zakken gezien waar tekst op stond met gefeliciteerd, beterschap enz. Na wat zoekwerk op internet kwamen we uit op stazakken. Deze leuke zakken zijn er in verschillende maten, met venster, zonder venster en verschillende kleuren. Yes, hier kunnen we wat mee! 

Eerst maar wat proefzakjes besteld om te kijken of de maat goed is en de kwaliteit voordat we straks met een doos met zakjes zitten waar we niets mee kunnen...ook moesten we even checken of onze labels er op pasten en goed blijven zitten. Toen alles naar wens was hebben we een doos besteld en zijn aan de slag gegaan met teksten maken, snoep inkopen, zakken vullen en fotograferen en natuurlijk als laatste het product in de webshop plaatsen.

Omdat wij natuurlijk wel van een beetje gekkigheid houden vind je dit ook weer terug op de quotes op de zakjes!

Wat je ook aan elk snoepzakje vind is een bijpassende hanger. Deze ontwerpen wij zelf en printen deze met onze 3D printer. Je kan de hanger later bv aan een je sleutelbos hangen, handig toch 🖤

 

We hebben momenteel keuze uit 4 verschillende snoep soorten, mogelijk wordt dit in de toekomst nog uitgebreid, dat hangt af van de eventuele vraag. 

 

Wat ook erg leuk is (omdat we de etiketten zelf ontwerpen en kunnen afdrukken) is de mogelijkheid dat klanten zelf een ontwerp kunnen  maken. Hoe leuk is dat!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.